Летни курсове по английски език за деца в I-IV клас

Лятно училище «ЛИНГВИЯ» 

Филиал Лозенец, ул. Димитър Димов 20 /до малката сграда за първи клас на 107 ОУ/                                                             

Да “оживим” английския език заедно!

 

Скъпи родители,

Езиков център ЛИНГВИЯ кани вашите деца в лятната ни езикова занималня!

Ще четем приказки, ще развиваме знанията си за езика, ще се разхождаме и играем сред природата. Планирали сме и време, посветено специално на нещата, които всеки обича да прави, според предпочитанията си.

Ще насочим вниманието си към личностното развитие на децата или т. нар. " soft skills".

Време за изгубване из дебрите на езика

Посредством нестандартни подходи, като English through Arts and Crafts, English through Drama и др., една от недотам познатите приказки "Драконът от Краков", разказана в стихотворна форма, макар и на чужд език ще оживее. Героите от историята ще участват в куклен театър така, както си ги представя всяко дете и ще населим с тях създадените от нас тайнствени места- царския дворец с неговите кули и трон на царя, гората и небето, където кръжи самото митично създание- драконът. Приказката ще бъде доразвита до степен да създадем и алтернативен завършек на историята, което очарова децата.

Наред с това с помощта на кръстословици, главоблъсканици, ребуси, подвижни  игри на открито, ще направим преговор на изучените през учебната година граматически структури и лексика.

- за любознателните има още първи стъпки в руския език

Време за личностно развитие

Всички ние се надяваме да отгледаме деца, които познават себе си, умеят да изразяват чувствата си и вярват, че могат да постигнат мечтите си.

Целта ни е да възпитаваме съобразителни, внимателни, честни, учтиви и изобретателни деца. Заниманията ни изграждат положително отношение към самия себе си, което е необходима предпоставка за чувството на радост и щастие. Насочваме децата към развитие на самоуважението, вътрешната мотивация, самостоятелността и въображението, към повишаване на емоционалната им интелигентност.

Приготвили сме:

- игри за уверено и смело изразяване на чувствата, като в същото време наблягаме на уменията за междуличностно общуване с цел изграждане на ефективна връзка с другите. Работим по теми като грижата за другия, приятелството уважението в сътрудничеството, готовността за промяна, добрите обноски, както и активното участие в живота на общността.

- упражнения, свързани с развитието на конкретни черти на характера, като смелост, честност, търпение, толерантност, услужливост, отговорност, дисциплина и прошка. Това са основните качества на личностите, които биха могли да променят света.

И още:

- организиране на дейности с допълнително заплащане при интерес: тенис на корт, рисуване, посещение на кино, музеи и др.

- организиране на обедно хранене по предварително изготвено меню /по желание/

Възраст: Лятната английска занималня е предназначена за деца в начална училищна възраст. Материалите са диференцирани според нивото на децата.

Време на провеждане: юни и юли 2024 г., всеки делничен ден от 8:00 до 18:00 ч

Цена: Цената включва заниманията по език и работните материали. Второ дете от едно семейство получава 20 % отстъпка.

Присъствен период от една седмица: 250 лв

Присъствен период от две седмици: 440 лв

Присъствен период от три седмици: 570 лв

Присъствен период от четири седмици: 660 лв

Записване: Записването става в учебните помещения на ул. Димитър Димов 20 /срещу входа на малката сграда за първи клас на 107 ОУ/ до края на месец май, като се заяви присъствения период и се предплати половината от таксата. Останалата част се заплаща преди началото на курса.

Нека заедно разкрием тайната на искрените отношения и красотата на английския език!

Ако можем да се забавляваме и да учим заедно, ако можем да се смеем и да използваме чуждия език за рзказване на вълнуващи истории, ако имаме обичаи, в които участваме с удоволствие, значи притежаваме ключа към съкровището, което осмисля всички положени усилия и ни води към разкриване на най-силните ни качества за постигане на най- смелите ни мечти!