Английски език за деца в V-VII клас

Учебната година започва от началото на м. октомври и завършва в средата на м. юни. Седмично се провеждат по четири учебни часа, разпределени два пъти по два без междучасие или три пъти седмично по един астрономически час.

 Предвидена е възможност за индивидуална работа с Вашето дете.

В центъра на учебния процес са подрастващите и промяната в мирогледа им, като същевременно с помощта на близки до интересите им теми се запознават по мотивиращ начин с принципите на граматиката, лексиката, четенето, писането и слушането. Системата предлага многобройни упражнения, включително интерактивни, както и дискусии в класната стая. Културната информация с минипроекти стимулира любопитството на учениците.

Учебна система: PREPARE. 

Плащането на учебната такса е на годишна база съобразно предвидения брой учебни часове, като ваканциите и официалните празнични дни са предварително изключени, еднократно до 30 септември или на две вноски (15-30 септември и 15-31 януари ). Учебна такса: 874 лв с калкулирана 5% отстъпка при еднократно плащане или две вноски по 460 лв . Цените не включват учебници. Отстъпка от 20% на годишната учебна такса за второ дете от семейството и без такса за трето, включени в групови курсове в рамките на учебната година.

За допълнителна информация, моля, позвънете на телефон 0885 275 188 или пишете на e-mail: angliisky@abv.bg.